Blog

ÚLTIMS ESTUDIS ESTRÉS

Els últims estudis CERVELL-INTESTÍ demostren que el sistema nerviós es pot regular amb els probiòtics adequats (lactobacillus helveticus r52), fins i tot en nadons i embarassades.

Avui en dia ja no és cap secret que l’intestí és el segon cervell “QUAN MÉS PENSO EN LA FEINA MÉS MAL D’ESTÓMAC TINC” i l’importància de mantenir una bona macrobiòtica. Quan algun tema ens preocupa i no parem de donar-hi voltes no és extrany tenir mal estar abdominal, anar més el bany,…ho veiem clarament amb els nens “MAMA, EM FA MAL LA PANXA,…NO VULL ANAR A COLE”.

L’alteració de la microbiòtica també pot provocar reaccions inflamatòries. Evitant dolor cervical tensional, migranyes per esgotament nerviós,..
Si creus que et pot interessar vine a l’aura i t’informem.

Actualitat - general0 comentaris

Rituals per començar l’any

Els rituals serveixen per agrair i demanar. Ens poden ajudar a ser millors persones i a saber viure plenament el present. Si bé és important l’aspecte econòmic també ho és l’espiritual.

Pots començar el dia amb una NETEJA DE LA CASA deixant el dolent enrere i que ressorgeixi el bo. Banyar-te amb sal marina o acabant la DUTXA amb una infusió de roses, ruda, romaní i comí (fer mínim 1 litre d’infusió i un cop acabada la dutxa tirar-te’la per sobre i assecar-te sense esclarir)

Encendre una ESPELMA DE RUDA abans de les 12 campanades i deixar-la cremar tota la nit.
L’espelma blanca aporta claredat, comunió, puresa, espiritualitat i neteja. La ruda ens protegeix de les males energies com la màgia negra, el mal d’ull o els mals pensaments i promou la pau, el benestar i l’abundància en el sentit més ampli.

Pots acabar els rituals amb un brindis per la salut!
Petites celebracions que et donen pau i ajuden a complir els teus desitjos, però sobretot no us oblideu; vigila el que demanis perquè es pot complir! FELIÇ ANY NOU!

Actualitat - general Que fem0 comentaris

Que fem…

Difondre la medicina natural i tradicional amb l’ull posat a l’evolució de la societat i els hàbits actuals. Tota persona pot trobar el seu benestar escoltant-se i posant-hi remei.
Cada un escull, hi ha dues maneres de passar per la vida, pensant que el final és el destí o que el destí és el dia a dia.

BOTIGA DE PRODUCTES ECOLÒGICS

MEDICINA NATURAL/KINESIOLOGIA

XACRADIAGNOSIS

REFLEXOLOGIA PODAL

MASSATGES

COSMÈTICA NATURAL

Que fem Que fem?0 comentaris

Com cuidar els cabells, la pell i les ungles?

Com cuidar els cabells, la pell i les ungles?

El cabell, la pell i les ungles es componen de teixit connectiu (anomenat també conjuntiu). El teixit connectiu actua com a cuirassa del nostre organisme, formant la proteïna fibrosa de la pell, els cabells, les ungles, el cartílag i els ossos.

El teixit connectiu rodeja les cèl•lules i és el responsable de permetre l’entrada d’aliments i la sortida de toxines a la cèl•lula des de i cap als vasos sanguinis. Si la qualitat del teixit connectiu és deficient, la cèl·lula mor degut a la toxicitat i la falta de nutrients.

El col•lagen i la queratina són els principals components d’uns cabells, una pell i unes ungles saludables. El col•lagen disminueix de manera natural a mesura que anem envellint.

La investigació científica ha demostrat que una combinació adequada de nutrients pot ajudar a la producció natural de col•lagen i queratina en el nostre organisme.

Entre aquests nutrients es troben el MSM (Metil-sufonil-metà), la vitamina C, el Zinc, el Coure, el Silici i els aminoàcids L-lisina i L-prolina. La falta de B12 també es pot manifestar debilitant els cabells.

També hi ha altres nutrients i plantes que ajuden a la producció de col•lagen i queratina. Entre ells: el complex B, els complexos dels aminoàcids ensofrats (L-cisteïna i L-Metionina), els complexos antioxidants, la fitoteràpia detoxificadora (per exemple el Cardo Mariano, Bardana, etc.), la fibra dietètica, els enzims digestius i els probiòtics.

Tots ells són molt importants però el més imprescindible és la bona qualitat de les cèl•lules del teixit connectiu pel qual serà necessari el silici orgànic que garantitzarà l’assimilació de la resta de nutrients.

Que fem Trucs i Secrets0 comentaris

Batuts Primavera

BATUT- Esmorzar

-          ½ poma

-          1 rave

-          germinats alfals

-          1/3 plàtan

-          1 c.p. llima

-          1 c.s. tahin

-          1 o 2 fulles alfàbrega (en temporada)/ hierbabuena.

-          1 got Llet d’arròs

 

Triturar tots els ingredients amb la batedora i afegir els següents superaliments:

+ 1 c.c. espirulina pols

+ 1 c.s. proteïna canyam

+ 1 c.s. physillum

+ 1 c.p. lúcuma (opcional)

+ 1 c.p. grana de lli molinada

+ vainilla pols (opcional)

La grana de lli molinada i la vainilla en lloc de triturar-ho es pot posar per sobre el batut en el moment de servir-lo/menjar-lo.

Que fem Receptes0 comentaris

Te Kombucha

Te Kombucha

Fa dies que em demanen pel te kombucha i m’agradaria fer algunes aclaracions importants perquè veig que hi ha molta confusió el respecte.

QUÈ ÉS EL TE KOMBUCHA?

La Kombucha és una beguda fermentada a través d’un fong. Es una beguda 100% natural que es prepara de manera tradicional amb el fong kombucha viu, te o infusió i sucre I es deixa reposar una setmana perquè fermenti. D’aquesta manera obtenim una beguda activa!, depurativa, amb vitamines, enzims, minerals i àcids grassos essencials. (per preparar el te komu perfectament) 

El fong kombucha s’aconsegueix com el kefir, de tu a tu i passa de mà en mà (fa fills) però no és tant innocu com el kefir perquè el kombucha absorbeix els tòxics (per això és tan beneficiós per l’organisme) però s’ha de vigilar perquè si no es prepara amb un recipient esterilitzat i molt net també pot fermentar de manera nociva. La millor opció és comprar-lo ja preparat,
NO PODEM OBTENIR ELS BENEFICIS DEL KOMBUCHA AMB UN TE SEC, ÉS UN FONG VIU!! És imprescindible fer-lo amb el fong i que fermenti els dies necessaris.

Actualitat - general Que fem Teràpies i remeis naturals0 comentaris

Bons LLibres

La setmana que ve és Sant Jordi i us volem fer algunes propostes de llibres que ens podeu encarregar, per Sant Jordi i que esperem que us agradin: 
* EL PEQUEÑO DOCTOR (A.Voguel) un llibre de referència, la bíblia de la medicina natural, feia molt temps que estava exhaurit i l’any passat el van reeditar. De consulta. 27,95€
 
* ¿UN BANQUETE? NATURALMENTE! (MªPilar Ibern “gabina”) receptes originals vegetarianes, diferents. Aquest llibre va guanyar el Gourmand de llengua hispana, un premi que s’otorga els millors llibres de cuina. 19,50€
 
* REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL (curs: llibre+DVD) (Angels Hinojosa) Molt pràctic i fàcil per comprendre el concepte de salut i aprendre a fer massatges els mes petits de la casa. 28,50€
 
* LA MILAGROSA DIETA DEL PH (Robert O.Young) Molt interessant, a l’estil americà desvetlla tots el secrets de una dieta alcalina. 18,95€
 
* ELS CIRERERS AL DESEMBRE (Ariel A.almada) Aquest no el tenim però us el volem recomanar, una història de grans ensenyances. De fàcil lectura però no per això menys interessant.

 

Que fem0 comentaris