Te Kombucha

Te Kombucha

Fa dies que em demanen pel te kombucha i m’agradaria fer algunes aclaracions importants perquè veig que hi ha molta confusió el respecte.

QUÈ ÉS EL TE KOMBUCHA?

La Kombucha és una beguda fermentada a través d’un fong. Es una beguda 100% natural que es prepara de manera tradicional amb el fong kombucha viu, te o infusió i sucre I es deixa reposar una setmana perquè fermenti. D’aquesta manera obtenim una beguda activa!, depurativa, amb vitamines, enzims, minerals i àcids grassos essencials. (per preparar el te komu perfectament) 

El fong kombucha s’aconsegueix com el kefir, de tu a tu i passa de mà en mà (fa fills) però no és tant innocu com el kefir perquè el kombucha absorbeix els tòxics (per això és tan beneficiós per l’organisme) però s’ha de vigilar perquè si no es prepara amb un recipient esterilitzat i molt net també pot fermentar de manera nociva. La millor opció és comprar-lo ja preparat,
NO PODEM OBTENIR ELS BENEFICIS DEL KOMBUCHA AMB UN TE SEC, ÉS UN FONG VIU!! És imprescindible fer-lo amb el fong i que fermenti els dies necessaris.

Actualitat - general Que fem Teràpies i remeis naturals0 comentaris

Deixar un comentari