Qui som

Moltes coses importants en la meva vida m’han vingut de sobte i de forma inesperada, a vegades causant-me una mica de trasbals en principi, però que m’han fet tirar endavant i m’han donat la oportunitat de conèixer coses noves i créixer com a persona.

Fa uns 15 anys em vaig començar a formar amb medicina natural. La inquietud per conèixer el fascinant món de les teràpies alternatives i gracies a totes i cada una de les persones que s’han creuat en el meu camí, m’han ajudat i m’han portat a una plena dedicació pel benestar de les persones.

 

L'aura
Laura Sanglas
Naturòpata Heilpraktiker
Quiromassatgista i Linfoterapeuta
Professora de reflexologia podal infantil
Kinessiologia
Flors de Bach
Xacradiagnosis

 

La vida és com un viatge amb autobús, alguns comencen el viatge el teu costat, altres pugen a meitat del camí, molts baixen abans que arribis el final del teu viatge i molt pocs continuen amb tu fins el final. Però cada una d’aquestes persones deixen alguna cosa el teu cor que recordaràs al llarg d’aquest bonic viatge. Baixa les finestres i disfruta del viatge, no saps quan arribaràs a la teva parada.

Gràcies per haver pujat en algun moment al autobús de la meva vida… espero que mai baixis… i si baixes mai t’oblidis de mi. Gràcies a tots els meus amics, companys i coneguts que han estat i estan el meu costat durant aquesta aventura que és la vida.